31.12 ★ Warszawa ★ Ritual Club Warsaw ★ New Year’s Eve 2019
1 grudnia 2018
NEW YEAR’S EVE 2019
SYLWESTER 2019 W RITUAL COCKTAIL CLUB
Ritual Cocktail Club zaprasza na niesamowitą sylwestrową noc, która zabierze Was do świata magii i wspaniałej celebracji z najsłynniejszym szampanem świata!
Uwiedziemy wszystkie Wasze zmysły ukazując Wam niezwykłe widowisko okraszone najlepszą muzyką klubową i na żywo, taneczną rewią oraz magicznymi trickami.
Skosztujecie naszej wyśmienitej kuchni i wzniesiecie noworoczny toast najlepszymi trunkami z naszego bogatego baru. Ta noc będzie niezapomnianym przeżyciem i idealnym wstępem do nowego roku!
Wystąpia dla Państwa
31.12.2019
START 21:00
Proponujemy Państwu kilka opcji biletów do wyboru:
CLUB
100 pln / os. – Miejsca stojące, Welcome Cocktail. Dodatkowe napoje i przekąski płatne.
Przedsprzedaż – 60 pln / os. do końca listopada
COCKTAIL – Miejsca siedzące – Stoliki wysokie
200 PLN / os. – Miejsca siedzące. Welcome Cocktail oraz kieliszek szampana, przekąski finger food.
VIP – Miejsca siedzące – Loże
600 PLN / os. Miejsca siedzące w lożach. Open bar: wódka, whisky, wino, piwo, napoje soft, 3 koktajle wieczoru, toast o północy – kieliszek szampana o północy. Pełen bufet w formie szwedzkiego stołu.
RITUAL VIP – Miejsca siedzące – Loże – Ustalenia indywidualne
MENU SYLWESTROWE:
MENU FINGER FOOD (Opcja Cocktail)
– Tatar z łososia z marynowanym imbirem, kolendrą i kolorowym pieprzem
– Tartinki z rukolą, marynowanym w musztardzie rostbeffem i sosem pieprzowym
– Crostini z majonezem truflowym, rukolą i szynką parmeńską,
– Krewetki królewski w chutneyu mango z kolendrą i sumballem
– Tortilla z kurczakiem, guacamole, roszponką, kolendrą i świeżą papryką
– Hummus podany ze świeżym ogórkiem, papryką i marchewką
– Guacamole z nachosami
BUFET (Opcja Ritual Vip)
Zupy:
– Francuska zupa cebulowa z parmezanem i ziołowymi grzankami
– Tajska zupa curry z pulpecikami cielęcymi, makaronem sojowym, trawą cytrynową i oliwą chilli
Przekąski:
– Krewetki królewski w chutneyu mango z kolendrą i sumballem
Tartinki ze świeżą bazylią, mozarellą i pomidorami
– Grzanki truflowe, karmelizowana gruszka, ser grana padano,
– Tortilla z kurczakiem, guacamole, rukolą, kolendrą i swieżą papryką
– Tatar wołowy z leśnymi grzybami, cebulą i kiszonym ogórkiem podany na grzance
– Sałatka z avocado, serem lazur i kiełkami lucerny w dressingu miodowo-musztardowym
– Sałatka z krewetkami, marynowaną rzepą, kalarepą, imbirem, pomidorkami cherry i mango
– Hummus podany ze świeżym ogórkiem, papryką i marchewką
– Guacamole z nachosami
Dania Główne:
– Bitki wołowe w sosie Porto, blanszowane kurki, gratina ziemniaczana
– Duszony w białym winie filet z Halibuta z nutą tymianku, limonką, masłem escargot i czarną soczewicą
Desery:
– Tiramisu
– Cream Brule
– Ciasto z makarują
– Kremowy sernik z białej czekolady
– Kruche babeczki z kremem adwokatowym, owocami i prażonymi migdałami
BILETY I REZERWACJE STOLIKÓW:
Tel. +48 723 23 55 55
[email protected] ul. Mazowiecka 12