31.12 ★ Warszawa ★ Ritual Club Warsaw ★ New Year’s Eve 2019

1 grudnia 2018

NEW YEAR’S EVE 2019

SYLWESTER 2019 W RITUAL COCKTAIL CLUB

Ritual Cocktail Club zaprasza na niesamowitą sylwestrową noc, która zabierze Was do świata magii i wspaniałej celebracji z najsłynniejszym szampanem świata!

Uwiedziemy wszystkie Wasze zmysły ukazując Wam niezwykłe widowisko okraszone najlepszą muzyką klubową i na żywo, taneczną rewią oraz magicznymi trickami.

Skosztujecie naszej wyśmienitej kuchni i wzniesiecie noworoczny toast najlepszymi trunkami z naszego bogatego baru. Ta noc będzie niezapomnianym przeżyciem i idealnym wstępem do nowego roku!

Wystąpia dla Państwa

31.12.2019
START 21:00

Proponujemy Państwu kilka opcji biletów do wyboru:

CLUB

100 pln / os. – Miejsca stojące, Welcome Cocktail. Dodatkowe napoje i przekąski płatne.

Przedsprzedaż – 60 pln / os. do końca listopada

COCKTAIL – Miejsca siedzące – Stoliki wysokie

200 PLN / os. – Miejsca siedzące. Welcome Cocktail oraz kieliszek szampana, przekąski finger food. 

VIP – Miejsca siedzące – Loże

600 PLN / os. Miejsca siedzące w lożach. Open bar: wódka, whisky, wino, piwo, napoje soft, 3 koktajle wieczoru, toast o północy – kieliszek szampana o północy. Pełen bufet w formie szwedzkiego stołu.

RITUAL VIP – Miejsca siedzące – Loże – Ustalenia indywidualne

MENU SYLWESTROWE:

MENU FINGER FOOD (Opcja Cocktail)

– Tatar z łososia z marynowanym imbirem, kolendrą i kolorowym pieprzem
– Tartinki z rukolą, marynowanym w musztardzie rostbeffem i sosem pieprzowym
– Crostini z majonezem truflowym, rukolą i szynką parmeńską,
– Krewetki królewski w chutneyu mango z kolendrą i sumballem
– Tortilla z kurczakiem, guacamole, roszponką, kolendrą i świeżą papryką 
– Hummus podany ze świeżym ogórkiem, papryką i marchewką 
– Guacamole z nachosami 

BUFET (Opcja Ritual Vip)

Zupy:

– Francuska zupa cebulowa z parmezanem i ziołowymi grzankami 
– Tajska zupa curry z pulpecikami cielęcymi, makaronem sojowym, trawą cytrynową i oliwą chilli 

Przekąski:

– Krewetki królewski w chutneyu mango z kolendrą i sumballem
Tartinki ze świeżą bazylią, mozarellą i pomidorami 
– Grzanki truflowe, karmelizowana gruszka, ser grana padano,
– Tortilla z kurczakiem, guacamole, rukolą, kolendrą i swieżą papryką
– Tatar wołowy z leśnymi grzybami, cebulą i kiszonym ogórkiem podany na grzance
– Sałatka z avocado, serem lazur i kiełkami lucerny w dressingu miodowo-musztardowym 
– Sałatka z krewetkami, marynowaną rzepą, kalarepą, imbirem, pomidorkami cherry i mango
– Hummus podany ze świeżym ogórkiem, papryką i marchewką 
– Guacamole z nachosami 

Dania Główne:

– Bitki wołowe w sosie Porto, blanszowane kurki, gratina ziemniaczana 
– Duszony w białym winie filet z Halibuta z nutą tymianku, limonką, masłem escargot i czarną soczewicą 

Desery:

– Tiramisu
– Cream Brule 
– Ciasto z makarują 
– Kremowy sernik z białej czekolady
– Kruche babeczki z kremem adwokatowym, owocami i prażonymi migdałami

BILETY I REZERWACJE STOLIKÓW:

Tel. +48 723 23 55 55
[email protected]  ul. Mazowiecka 12

Napisz komentarz: