Bal Sylwestrowy 2018/19 – w rytmie disco możesz wszystko!
31 grudnia 2018
Disco Sylwester !!! Wkrocz w Nowy Rok w stylu disco !!!
To już trzecia impreza noworoczna organizowana w Disco na Deptaku. Nie możesz jej przegapić w związku z niskimi cenami i gwarancją super zabawy. Towarzystwo 30+, wspaniała muzyka i klimat dyskotek z lat 70. 80. i 90. W lokalu selekcja.
poniedziałek – 31/12/17 – start godz. 20.00 do białego rana.
Mamy dla Państwa kilka opcji:
1. Wejście bez rezerwacji miejsca siedzącego i wyżywienia, tzw. standing party:
*wstęp jedyne 40 PLN – dla wszystkich lampka wina musującego o północy oraz specjalny gadżet noworoczny
2. Wejście z rezerwacją miejsca siedzącego i bez wyżywienia:
* rezerwacja stolików 4-10 os. w cenie 200,00 zł – w pakiecie Finlandia 0,7 lub Ballantines 0,7 i 2l napoju.
*rezerwacje loży 6-15 os. w cenie 400,00 PLN – w pakiecie Finlandia 0,7 lub Ballantines 0,7 i 2l napoju.
* rezerwacja Salki VIP dla grupy od 15 os. w cenie 600,00 PLN – w pakiecie 2 x Finlandia 0,7 lub 2 x Ballantines 0,7 i 4l napoju.
3. Wejście z rezerwacją miejsca siedzącego i wyżywieniem serwowanym:
* pakiet 150,00 PLN od osoby
(wstęp + miejsce siedzące + serwowane menu oskarowe + alkohol płatny dodatkowo)
Przykładowe ceny:
Wyborowa 0,5 – 75 PLN
Wyborowa 0,7 – 105 PLN
Finlandia 0,7 – 140,00 PLN
wszystkie napoje – 15,00 PLN za 1l
✓ Specjalne Menu Tematyczne dostępne w tej opcji:
Przystawka serwowana:
✓ Melon złocisty z szynką parmeńską, sos balsamico
Dania gorące – serwowane:
✓ Żurek staropolski, pieczywo
✓ Stek z polędwicy wieprzowej zapiekany w glazurze z sosu sojowego Tamari i oliwy z oliwek
• Ziemniaki pieczone po amerykańsku (200g)
• Zestaw surówek ze świeżych warzyw
Opcja wegetariańska (do wyboru):
✓ Stożek z pieczonych burgerów z burakiem, kaszą jaglaną (bulgur) i ziarnami przeplatany zielonymi sałatami z dodatkiem płatków sera koziego
• Ryż dziki (200g)
Zimna płyta:
1. Delikatne piersi kaczki na kruchych sałatach garnirowane pasztetem drobiowym i wisienkami marachino
• Dip z żurawiny z chrzanem
2. Aksamitne roladki z szynki z blanszowanymi warzywami otulone kozim serem na szpadkach bambusowych
• Mus tatarski
3. Papryki Picadillo Chilli con Carne
4. Pulled pork z dipem na zielonych sałatach Guacamole
5. Ziemniak w całości z gzikiem i wędzonym pstrągiem (pstrąg wędzony, ziemniak gotowany, ogórek kiszony, czerwona cebula, sos gzik)
• Pieczywo mieszane
Sałatki:
1. Sałatka Cezar z grzankami i sosem białym, czosnkowym
2. Spaghetti z cukinii z jajkiem, pomidorkami coctailowymi, na chmurze z koziego sera garnirowane świeżą bazylią i pestkami dyni
II Ciepły posiłek:
Marokańska Harira ze świeżą kolendrą
(zupa z ciecierzycy, czerwona soczewica, pomidory, kolendra, imbir, mielona wołowina)
Deser:
✓ Naleśniki Suzette doprawione Bali orange i filecikami pomarańczy
✓ Owoce filetowane
wszelkie pytania:
e-mail: info@discoszczecin.pl
tel. +48 795 58 88 44