Ikona witryny Night4U

Bal Sylwestrowy 2018/19 – w rytmie disco możesz wszystko!

Kiedy

31.12.2018 - 01.01.2019    
20:00 - 06:00

Gdzie

Region

Disco Sylwester !!! Wkrocz w Nowy Rok w stylu disco !!!

To już trzecia impreza noworoczna organizowana w Disco na Deptaku. Nie możesz jej przegapić w związku z niskimi cenami i gwarancją super zabawy. Towarzystwo 30+, wspaniała muzyka i klimat dyskotek z lat 70. 80. i 90. W lokalu selekcja.

poniedziałek – 31/12/17 – start godz. 20.00 do białego rana.

Mamy dla Państwa kilka opcji:

1. Wejście bez rezerwacji miejsca siedzącego i wyżywienia, tzw. standing party:

*wstęp jedyne 40 PLN – dla wszystkich lampka wina musującego o północy oraz specjalny gadżet noworoczny

2. Wejście z rezerwacją miejsca siedzącego i bez wyżywienia:

* rezerwacja stolików 4-10 os. w cenie 200,00 zł – w pakiecie Finlandia 0,7 lub Ballantines 0,7 i 2l napoju.

*rezerwacje loży 6-15 os. w cenie 400,00 PLN – w pakiecie Finlandia 0,7 lub Ballantines 0,7 i 2l napoju.

* rezerwacja Salki VIP dla grupy od 15 os. w cenie 600,00 PLN – w pakiecie 2 x Finlandia 0,7 lub 2 x Ballantines 0,7 i 4l napoju.

3. Wejście z rezerwacją miejsca siedzącego i wyżywieniem serwowanym:

* pakiet 150,00 PLN od osoby
(wstęp + miejsce siedzące + serwowane menu oskarowe + alkohol płatny dodatkowo)

Przykładowe ceny:
Wyborowa 0,5 – 75 PLN
Wyborowa 0,7 – 105 PLN
Finlandia 0,7 – 140,00 PLN
wszystkie napoje – 15,00 PLN za 1l

✓ Specjalne Menu Tematyczne dostępne w tej opcji:

Przystawka serwowana:
✓ Melon złocisty z szynką parmeńską, sos balsamico

Dania gorące – serwowane:
✓ Żurek staropolski, pieczywo
✓ Stek z polędwicy wieprzowej zapiekany w glazurze z sosu sojowego Tamari i oliwy z oliwek
• Ziemniaki pieczone po amerykańsku (200g)
• Zestaw surówek ze świeżych warzyw

Opcja wegetariańska (do wyboru):
✓ Stożek z pieczonych burgerów z burakiem, kaszą jaglaną (bulgur) i ziarnami przeplatany zielonymi sałatami z dodatkiem płatków sera koziego
• Ryż dziki (200g)

Zimna płyta:
1. Delikatne piersi kaczki na kruchych sałatach garnirowane pasztetem drobiowym i wisienkami marachino
• Dip z żurawiny z chrzanem
2. Aksamitne roladki z szynki z blanszowanymi warzywami otulone kozim serem na szpadkach bambusowych
• Mus tatarski
3. Papryki Picadillo Chilli con Carne
4. Pulled pork z dipem na zielonych sałatach Guacamole
5. Ziemniak w całości z gzikiem i wędzonym pstrągiem (pstrąg wędzony, ziemniak gotowany, ogórek kiszony, czerwona cebula, sos gzik)
• Pieczywo mieszane

Sałatki:
1. Sałatka Cezar z grzankami i sosem białym, czosnkowym
2. Spaghetti z cukinii z jajkiem, pomidorkami coctailowymi, na chmurze z koziego sera garnirowane świeżą bazylią i pestkami dyni

II Ciepły posiłek:
Marokańska Harira ze świeżą kolendrą
(zupa z ciecierzycy, czerwona soczewica, pomidory, kolendra, imbir, mielona wołowina)

Deser:
✓ Naleśniki Suzette doprawione Bali orange i filecikami pomarańczy
✓ Owoce filetowane

wszelkie pytania:

e-mail: info@discoszczecin.pl
tel. +48 795 58 88 44

Wyjdź z wersji mobilnej