Diamonds are Forever

31 grudnia 2018

Kiedy

31.12.2018 - 02.01.2019    
21:00 - 05:00

Gdzie

Region

Drodzy Goście,

Już wkrótce największe imprezowe wydarzenie roku – Sylwester!
gdzie myślą przewodnią będzie DIAMONDS are FOREVER żegnajcie stary rok a witajcie w najlepszym doborowym towarzystwie lśnijcie razem z nami ::)

Jeśli macie ochotę spędzić je w wyborowym towarzystwie i przy dźwiękach najlepszej klubowej muzyki, zapraszamy Was do Unique Club! Będzie więc uwodzicielsko, będzie zmysłowo, będą światła, koktajle, wyborne menu, fajerwerki i całe hektolitry szampana! Jeśli więc macie ochotę nie tylko na wyjątkową przygodę, ale też niezapomniany dreszczyk emocji i wrażeń, musicie tej nocy być z nami!

Wraz z naszym partnerem Moët & Chandon przygotowaliśmy dla Was wyjątkowe wnętrze i atrakcje. Będzie radośnie, będzie tanecznie, będzie unikalnie i baaardzo UNIQUE!”
New Years Eve #moetmoment

Spiesz się nim będzie za późno i inni Ciebie uprzedzą 🙂
liczba miejsc ściśle ograniczona a zainteresowanie bardzo bardzoo duże!

W przedsprzedaży oferujemy 3 rodzaje zaproszeń:

– PLATINIUM w cenie 350 zł od osoby
Poziom górny + ciepły i zimny buffet + alkohole i napoje (pakiet 0,5 l wódka Finlandia na parę), o północy kieliszek szampana Moet (promocja do końca listopada) / Opcja 05 Belevedere para 450 zł

– VIP w cenie 290 zł od osoby
Poziom dolny + zimny buffet + alkohole i napoje (pakiet 0,5l wódka Finlandia na parę), o północy kieliszek szampana Moet (promocja do końca listopada)
Dodatkowo opcja przy lożach VIP w cenie 390 zł
Loża VIP + Poziom dolny + zimny buffet + butelka Belvedere 0,5l na parę i napoje (pakiet), o północy kieliszek szampana Moet (promocja do końca listopada)
– SILVER w cenie 120 zł od osoby
Poziom dolny + zimny bufet + kieliszek szampana Moet
(promocja do końca listopada)

ZAPROSZENIA PLATINIUM
POZIOM GÓRNY, MIEJSCA SIEDZĄCE

Zupa:
Zupa gulaszowa

Bufet z daniami na ciepło:
Sandacz pieczony w sosie cytrusowym
Pieczona pierś z kurczaka z mozarella i szpinakiem
Rolada wołowa faszerowana grzybami w ciemnym sosie
Ravioli z ricottą i parmezanem

Dodatki do dań:
Warzywa blanszowane
Ryż jaśminowy
Ziemniaki zapiekane w ziołach
Miks sałat z sosem vinaigrette

Bufet z daniami na zimno:
Terrina z łososia z warzywami
Pstrąg w koperkowej galaretce
Korzenny śledź z musem jabłkowo chrzanowym
Roladka z kurczaka faszerowana owocami
Pierś z indyka faszerowana szpinakiem i serem feta
Roladka wieprzowa z boczkiem i śliwką
Polędwiczka wieprzowa owinięta szpekiem
Mini tortille z grillowanym kurczakiem i warzywami
Rostbef pieczony w ziołach z musem musztardowym
Mix vol a vent z pastami wegetariańskimi
Melon zawijany w szynce parmeńskiej
Sałatka z rukoli z suszonymi pomidorami, kozim serem, pestkami dyni
Sałatka Cezar z grillowaną piersią kurczaka
Wybór pieczywa

Desery:
Kruche babeczki z owocami
Panna Cotta z musem owocowym
Wybór ciast

Napoje:
Kawa / herbata bez ograniczeń
0,5 litra wódki lub 0,75 wina białego lub czerwonego na parę
napoje 1l na parę (do wyboru: sok, Coca-cola, Sprite, woda mineralna)
o północy kieliszek szampana Moet

POZIOM DOLNY, MIEJSCA SIEDZĄCE VIP

Bufet z daniami na zimno:

Terrina z łososia z warzywami
Pstrąg w koperkowej galaretce
Korzenny śledź z musem jabłkowo chrzanowym
Roladka z kurczaka faszerowana owocami
Pierś z indyka faszerowana szpinakiem i serem feta
Roladka wieprzowa z boczkiem i śliwką
Polędwiczka wieprzowa owinięta szpekiem
Mini tortille z grillowanym kurczakiem i warzywami
Rostbef pieczony w ziołach z musem musztardowym
Mix vol a vent z pastami wegetariańskimi
Melon zawijany w szynce parmeńskiej
Sałatka z rukoli z suszonymi pomidorami, kozim serem, pestkami dyni
Sałatka Cezar z grillowaną piersią kurczaka
Wybór pieczywa

Desery:

Kruche babeczki z owocami
Panna Cotta z musem owocowym
Wybór ciast

Napoje:

Kawa / herbata bez ograniczeń
0,5 litra wódki lub 0,75 wina białego lub czerwonego na parę
napoje 1l na parę (do wyboru: sok, Coca-cola, Sprite, woda mineralna)
O PÓŁNOCY – Kieliszek szampana Moet

ZAPROSZENIA SILVER:

POZIOM DOLNY, MIEJSCA STOJĄCE

Bufet z daniami na zimno:

Terrina z łososia z warzywami
Pstrąg w koperkowej galaretce
Korzenny śledź z musem jabłkowo chrzanowym
Roladka z kurczaka faszerowana owocami
Pierś z indyka faszerowana szpinakiem i serem feta
Roladka wieprzowa z boczkiem i śliwką
Polędwiczka wieprzowa owinięta szpekiem
Mini tortille z grillowanym kurczakiem i warzywami
Rostbef pieczony w ziołach z musem musztardowym
Mix vol a vent z pastami wegetariańskimi
Melon zawijany w szynce parmeńskiej
Sałatka z rukoli z suszonymi pomidorami, kozim serem, pestkami dyni
Sałatka Cezar z grillowaną piersią kurczaka
Wybór pieczywa

O PÓŁNOCY – Kieliszek szampana Moet

KUP BILET: http://bit.ly/UniqueSopot

Leave a Reply:

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *