Do Góry Nogami / Iza Fomaidis & Michał Pająk
12 grudnia 2019
W najbliższy czwartek czekamy na Was z ostatnią edycją gościnnych występów barmańskich w tym sezonie!
Odwiedzą nas:
Michał- Rzadko spotykany obraz studenta medycyny, bowiem przez okres swoich studiów trudzi się najróżniejszymi zajęciami. Zdarzyć się mogło, że po piątkowej wyprawie na Piotrkowską odwoził Cię uberem do domu, a gdy Ty odsypiałeś wojaże Michał mieszał tynk w Leroy. Skoro o mieszaniu… przebojem wdarł się do Kokoo, gdzie urzęduje na górnym barze. Zapowiada, że namiesza również w P29, więc wpadajcie licznie spróbować jego specjałów. Po wypiciu kilku szotów możesz liczyć na wskazówki techniczne w martwym ciągu.
Iza mówi że stawia flaszke temu komu uda się Michała upić
Iza- Do Kokoo wpadła prawie pięć lat temu i to podobno tylko „na wakacje” ale jak to zwykle bywa została na dłużej.
Tam rok temu poznała Michała i stworzyli razem całkiem zgrany barmański duet.
Mówi, że odkąd została w klubie managerką to bardzo tęskno jej za barem, a skoro nadarzyła się okazja to postanowili razem przełamać stereotyp jakoby w klubie można napić się tylko wódki z colą.
Prywatnie na równi kocha trzy rzeczy, spanie, jedzenie i swojego mopsa, więc tym bardziej zachęca do napicia się dobrych koktajli i pomocy pieskom ze schroniska na które będziemy zbierać na spocie!
Wpadnijcie napić się z nami już w czwartek!
Do zobaczenia
Iza & Pająk
//
12.12.2019
start: 20:00
P29 / Piotrkowska 29 (wejście od ul. Więckowskiego 2).
Generalne info:
Wraz z rozpoczęciem się nowego sezonu, P29 oraz Na Górze łączą siły i zapraszają na cotygodniowe gościnne występy barmańskie raz tu, a raz tam!
Gościnne występy mają charakter konkursowy, ale i dobroczynny – 10% przychodów z każdej imprezy leci do psiaków z Marmurowej!
https://www.facebook.com/schroniskodlazwierzatlodz/
Jak będą wyglądać zasady konkursowe?
Zgłoszone składy barmańskie losują 3 z pośród kilkudziesięciu klasycznych, znanych i lubianych koktajli. Po wylosowaniu koktajli barmanki i barmani mają przygotować swoje twisty, przewracając klasyczne receptury do góry nogami 🙂.
W efekcie stworzyć należy twista bezalkoholowego, niskoalkoholowego i alkoholowego.