Ikona witryny Night4U

Karnawał w klubie Pokład

Kiedy

22.02.2020    
20:00

Gdzie

Region

Serdecznie zapraszamy na zabawę karnawałową w Klubie Pokład!

W trakcie imprezy czekają na Państwa wspaniałe atrakcje, bogate menu Szefa Kuchni i przede wszystkim niepowtarzalna atmosfera.
Na parkiecie poprowadzi Państwa charyzmatyczny i porywający DJ, który sprawi, że będziecie tańczyć do białego rana!

Wykupując pakiety konsumpcyjne otrzymują Państwo wstęp, rezerwację oraz szatnię GRATIS.

MENU NR 1 DLA 10 osób*
*Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości

Alkohole i Napoje:
– 4 x 0,5l wódka Finlandia Czysta
– 4 x napój bezalkoholowy
(do wyboru w dniu rezerwacji: Coca Cola 0,85l, Fanta 0,85l, Sprite 0,85l, Tonic 0,85l,
sok owocowy 1l, woda niegazowana/gazowana 1l)
– Kawa/herbata

Zimne Zakąski
(serwowane na półmiskach):
– pieczony schab ze śliwką
– roladka z indyka nadziewana szpinakiem i serem feta
– roladka naleśnikowa z kremowym serkiem i łososiem wędzonym
– kruche pierożki z farszem jarskim
– mini szaszłyki caprese
2 x duża deska smakołyków zawierająca sery, wędliny, kabanosy, smalec, ogórki kiszone, pastę twarogową oraz pieczywo

Sałatka
– tradycyjna sałatka grecka z fetą i oliwkami

Zupa
(serwowana po północy)
– gulaszowa

Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią
wynosi 100 zł brutto od osoby.

MENU NR 2 DLA 10 osób*
*Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości

Alkohole i Napoje
– 5 x 0,5l wódka Finlandia czysta
– 5 x napój bezalkoholowy
(do wyboru w dniu rezerwacji: Coca Cola 0,85l, Fanta 0,85l, Sprite 0,85l, Tonic 0,85l,
sok owocowy 1l, woda niegazowana/gazowana 1l)
– Kawa/herbata

Zupa
– barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym

Danie Główne*
*prosimy o wcześniejszy wybór jednej pozycji

– pierś z indyka w sosie kurkowym z ziemniakami pieczonymi i sałatką
– sandacz w sosie cytrynowym z ryżem oraz surówką z kiszonej kapusty

Zimne Zakąski
(serwowane na półmiskach)
– roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
– roladka z indyka nadziewana bazylią i suszonymi pomidorami
– pikantny zawijaniec węgierski z karkówki
– ciasteczka francuskie z fetą i szpinakiem
– bruschetta z pomidorami i mozzarellą
– śledzik w śmietanie z cebulką
– łosoś mecerowany w sosie sojowym z sezamem

Sałatka
– sałatka z grillowanym kurczakiem w musztardowym dressingu

Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 140 zł brutto od osoby.

Rezerwacje
Katarzyna Demkowicz
tel.: +48 730 163 415
e-mail: kdemkowicz@atutnr.pl

Wyjdź z wersji mobilnej