5. hitowy Bal Maskowy w Grey Club !
To już piąty Sylwester organizowany w Naszym klubie. Ostatnie cztery przerosły nasze najśmielsze oczekiwania. Kolejny raz przygotowaliśmy dla Was specjalną ofertę! Impreza desygnowana światowymi markami Moët & Chandon, Belvedere Vodka i Ciroc Vodka.
31.12.2018 – poniedziałek – start 20.00
Bal Maskowy w stylu French Masquerade || Wyborne Menu Oskarowe
Oferta sylwestrowa składa się z dwóch opcji:
✓ standing party, czyli bilet wstępu do lokalu oraz bufet szwedzki i lampka wina musującego o północy (bilety można zakupić w dniu imprezy na wejściu od 20.00 lub u Managera przed imprezą, selekcja)
✓ zestaw all-inclusive, czyli bilet wstępu połączony z rezerwacją miejsca siedzącego oraz specjalnym menu i alkoholem w pakiecie
(miejsca przy stolikach 4-16 os, loże od 6 do 15 os, salka 15-35 os, loże VIP 6-12, wysokie hokery 3-5 os.*)
*pojedyncze pary sadzamy przy stołach integracyjnych
———————————
Temat: Bal Maskowy – Masquerade to bal, na którym jego uczestnicy występują w maskach. Tradycja maskarad wywodzi się z włoskich zabaw karnawałowych, popularnych pod koniec średniowiecza i w renesansie. Stąd wywodzi swój rodowód europejski teatr nowożytny, balet i opera. Jedną z form takich maskarad były popularne we Florencji triumfy. W tym dniu specjalny klimat z hitowego filmu Great Gatsby.
Konkurs. Zachęcamy do samodzielnego przygotowania swojej maski. W lokalu również będziemy rozdawać je dla naszych gości w prezencie. Dla najlepszej stylizacji szampan: Moët & Chandon !
W lokalu:
✓ celebracja nowego roku w stylu nowojorskiej 5th Avenue
(konfetti, serpentyny, fire show)
✓ maski dla gości w lokalu bez dodatkowych opłat!
✓ specjalne gadżety do celebracji Nowego Roku
Zagra:
Nasz rezydent: HOSTER (Mariusz Kozłowski)
———————————–
Standing Party.
cena: 60 PLN*
*zakup na wejściu w dniu imprezy
(oferta limitowana, obowiązuje selekcja, klub zastrzega sobie prawo do podniesienia ceny biletu w trakcie imprezy, brak miejsc siedzących do dyspozycji gości)
Cena zawiera:
✓ wstęp na imprezę
✓ zabawę do białego rana
✓ lampkę wina musującego o północy
✓ szwedzki bufet ogólnie dostępny dla wszystkich gości w formie zimnych i ciepłych przekąsek ala finger food do północy:
Stacja chłopska:
Szynka biesiadna z kością wędzona w całości na wiśniowym dymie (ok. 7 kg) krojona na miejscu przez kucharza lub gości samodzielnie (chrzan, ćwikła, żurawina)
1. Smalec staropolski własnego wyrobu
2. Ogórek kiszony
3. Chlebek wiejski
Stacja włoska:
1. Bruchetta zapiekana z serem z różnymi dodatkami
(kromka chleba włoskiego zapiekanego z serem, pomidory, mozzarella, pasty, oliwki, ogórek zielony, jajko, tuńczyk, pierś z kurczaka, wędliny szlachetne szynka lub polędwica drobiowa, papryka, indyk, krewetki, małże)
2. Melon złocisty z szynką parmeńską
(melon zawijany szynką parmeńską)
3. Kuleczki po sycylijsku z indyka z oliwkami i paprykami piri-piri
(szaszłyczki nadziewane piri-piri i warzywami marynowanymi)
4. Grissini parmeńskie
(włoskie paluchy zawijane szynką dojrzewającą)
Stacja krajów Beneluksu:
1. Patera serów holenderskich z dodatkiem oliwek, świeżych warzyw i winogron garnirowana wędzonym łososiem
2. Plater mięs pieczystych z sosem Cumberland
3. Bukiet mini holenderskich krokietów z mięsem
4. Mini wrapy podpiekane z łososiem wędzonym i chrzanem
Stacja słodka
1. Muffinki jagodowe, czekoladowe i waniliowe
————————————
Opcja all-inclusive.
cena: 300,00 za os. (pary) i 350,00 dla osób bez pary (single)
Cena zawiera:
✓ wstęp na imprezę wraz z rezerwacją miejsca siedzącego
✓ zabawę do białego rana
✓ butelkę wina musującego Martini Asti do stolika/loży
✓ na parę 0,7 Finlandia lub 0,7 Ballantines (do wyboru)
✓ dla singla 0,5 Finlandia lub 0,5 Ballantines (do wyboru)
✓ wszelkie napoje zimne (softy): woda, soki, napoje gazowane bez ograniczeń podawane przez obsługę (oferta nie zawiera Red Bulla)
✓ Specjalne Menu Tematyczne:
Przystawka serwowana:
✓ Melon złocisty z szynką parmeńską, sos balsamico
Dania gorące – serwowane:
✓ Żurek staropolski, pieczywo
✓ Stek z polędwicy wieprzowej zapiekany w glazurze z sosu sojowego Tamari i oliwy z oliwek
• Ziemniaki pieczone po amerykańsku (200g)
• Zestaw surówek ze świeżych warzyw
Opcja wegetariańska (do wyboru):
✓ Stożek z pieczonych burgerów z burakiem, kaszą jaglaną (bulgur) i ziarnami przeplatany zielonymi sałatami z dodatkiem płatków sera koziego
• Ryż dziki (200g)
Zimna płyta:
1. Delikatne piersi kaczki na kruchych sałatach garnirowane pasztetem drobiowym i wisienkami marachino
• Dip z żurawiny z chrzanem
2. Aksamitne roladki z szynki z blanszowanymi warzywami otulone kozim serem na szpadkach bambusowych
• Mus tatarski
3. Papryki Picadillo Chilli con Carne
4. Pulled pork z dipem na zielonych sałatach Guacamole
5. Ziemniak w całości z gzikiem i wędzonym pstrągiem (pstrąg wędzony, ziemniak gotowany, ogórek kiszony, czerwona cebula, sos gzik)
• Pieczywo mieszane
Sałatki:
1. Sałatka Cezar z grzankami i sosem białym, czosnkowym
2. Spaghetti z cukinii z jajkiem, pomidorkami coctailowymi, na chmurze z koziego sera garnirowane świeżą bazylią i pestkami dyni
II Ciepły posiłek:
Marokańska Harira ze świeżą kolendrą
(zupa z ciecierzycy, czerwona soczewica, pomidory, kolendra, imbir, mielona wołowina)
Deser:
✓ Naleśniki Suzette doprawione Bali orange i filecikami pomarańczy
✓ Owoce filetowane
————————————————-
Miejsca siedzące:
✓ stoliki 4os, 6os., 8os.
✓ loże 6os, 8os, 10os, 12os, 15os.
✓ loże VIP (prosimy pytać o ewentualną dopłatę)
✓ private room na ok. 20 os.
✓ pojedyncze pary sadzamy przy stołach integracyjnych 🙂
————————————————-
Wszelkie informacje i rezerwacje:
info@greyclub.pl
+48 666 12 64 64