Sylwester 2019: Band30+ Live! // Wtorek 31.12 //
31 grudnia 2019

Rok 2019 powoli dobiega końca. Zdecydowanie najlepszym sposobem na jego zwieńczenie będzie wizyta w Klubie30! Zapoznaj się z naszą ofertą i już teraz kup swój bilet na Bal Sylwestrowy. Na imprezie na żywo zagra nasz autorski zespół coverowy – BAND30+!
BILETY:
a) I PULA (do końca listopada):
– 160PLN/osoba: MIEJSCE STOJĄCE, open bar (w tym wódka Ostoya + Ballantines), catering, kieliszek wina musującego o północy
– 220PLN/osoba: MIEJSCE SIEDZĄCE, open bar (w tym wódka Ostoya + Ballantines), catering, kieliszek wina musującego o północy
b) II PULA (od 1 grudnia):
– 190PLN/osoba: MIEJSCE STOJĄCE, open bar (w tym wódka Ostoya + Ballantines), catering, kieliszek wina musującego o północy
– 250PLN/osoba: MIEJSCE SIEDZĄCE, open bar (w tym wódka Ostoya + Ballantines), catering, kieliszek wina musującego o północy
OPEN BAR (BEZ LIMITU) PRZEZ CAŁĄ NOC:
– wódka czysta – Ostoya,
– wódki smakowe,
– whisky Ballantines,
– piwo lane i butelkowe,
– wino wytrawne białe i czerwone – serwowane w kieliszkach do wina,
– soki, napoje oraz woda gazowana i niegazowana,
– napoje ciepłe (kawa, herbata),
oraz wszystkie drinki na bazie w/w produktów.
*Alkohole oraz napoje przeznaczone wyłącznie do konsumpcji w klubie.
MENU (catering w postaci szwedzkich stołów):
NA CIEPŁO:
– Zupa z zielonej soczewicy „Zuppa di lenticchie”
– Zupa gulaszowa z pieczoną papryką
– Kurczak „Saltimbocca”
– Ziemniaki opiekane z ziołami
– Parmigiana (wegetariańska zapiekanka z bakłażana, pomidorów i mozzarelli)
– Penne z cukinią, suszonymi pomidorami i fetą
NA ZIMNO:
– Sałatka 'Panzanella’ z chrupiącymi grzankami i sosem winegret
– Sałatka z gruszką, serem lazur i orzechami w sosie balsamiczno-miodowym
– Focaccia z oliwkami i ziołami z pesto
– Deska włoskich przysmaków (sery, oliwki, konfitury, owoce, orzechy i wędliny)
NA SŁODKO:
– Panna Cotta
– Tiramisu
SPRZEDAŻ BILETÓW TYLKO W KLUBIE! (od środy do soboty, w godzinach 16:00-19:00)
PŁATNOŚĆ TYLKO GOTÓWKĄ!
WIĘCEJ INFORMACJI UZYSKASZ POD NUMEREM TELEFONU: 508-646-536 (Środa – Piątek, 11:00-17:00) lub 574-649-583 (Wtorek – Sobota, 16:00-19:00)