Ostatnia sobota Karnawału w klubie Pokład
2 marca 2019
Zapraszamy na szaloną zabawę w ostatnią sobotę Karnawału! Podczas wieczoru będziecie mieli Państwo okazję zobaczyć występ LIVE ACT Joanny Krzyśków, która poruszyła niejeden parkiet. Ten wieczór zapowiada się spektakularnie, więc pożegnajmy ten Karnawał wspólnie w Klubie Pokład!
Wykupując pakiety konsumpcyjne otrzymują Państwo wstęp, rezerwację oraz szatnię GRATIS.
Menu 1 dla 10 osób
Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości
Alkohole i Napoje:
– 5 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
– 5l Napojów bezalkoholowych
– 10 x Kawa lub herbata
Zimne Zakąski (serwowane na półmiskach):
– roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
– roladka z indyka nadziewana szpinakiem i serem feta
– śledzik w śmietanie z cebulką
– łosoś marynowany w winie z zielonym pieprzem
– pierożki z ciasta francuskiego z farszem jarskim
2 x duża deska smakołyków zawierająca sery, wędliny, kabanosy, smalec, ogórki kiszone, pastę twarogową oraz pieczywo
Zupa (serwowana po północy):
– barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do klubu oraz szatnią wynosi 85zł od osoby.
Menu 2 dla 10 osób
Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości
Alkohole/Napoje:
– 5 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
– 5l Napojów bezalkoholowych
– 10 x Kawa lub herbata
Danie główne:
– polędwiczka wieprzowa w sosie musztardowym z pieczarkami w towarzystwie ziemniaczków puree oraz sałatki z sosem winegret
Zimne Zakąski (serwowane na półmiskach):
– pieczony schab ze śliwką marynowany w białym winie
– pierś z indyka nadziewana szpinakiem i serem feta
– pierożki z ciasta francuskiego z farszem jarskim
– mini ciasteczka francuskie nadziewane szpinakiem i serem feta
– śledzik w śmietanie z cebulką
– łosoś marynowany w winie z zielonym pieprzem
*do zakąsek podajemy pieczywo
Zupa (serwowana po północy):
– barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do klubu oraz szatnią wynosi 110zł od osoby.
Rezerwacje:
Dorota Richert tel.: +48 500 118 897
e-mail: drichert@atutnr.pl
Katarzyna Demkowicz tel.: +48 730 163 415
e-mail: kdemkowicz@atutnr.pl


