Ostatnia sobota Karnawału w klubie Pokład

2 marca 2019

Data/Czas
Data: 02.03.2019 - 03.03.2019
Godzina: 20:00 - 04:00

Lokalizacja
Klub Pokład
Aleja Jana Pawła II 11
81-345 Gdynia
pomorskie


Opis

Zapraszamy na szaloną zabawę w ostatnią sobotę Karnawału! Podczas wieczoru będziecie mieli Państwo okazję zobaczyć występ LIVE ACT Joanny Krzyśków, która poruszyła niejeden parkiet. Ten wieczór zapowiada się spektakularnie, więc pożegnajmy ten Karnawał wspólnie w Klubie Pokład!

Wykupując pakiety konsumpcyjne otrzymują Państwo wstęp, rezerwację oraz szatnię GRATIS.

Menu 1 dla 10 osób
Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości

Alkohole i Napoje:
– 5 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
– 5l Napojów bezalkoholowych
– 10 x Kawa lub herbata

Zimne Zakąski (serwowane na półmiskach):
– roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
– roladka z indyka nadziewana szpinakiem i serem feta
– śledzik w śmietanie z cebulką
– łosoś marynowany w winie z zielonym pieprzem
– pierożki z ciasta francuskiego z farszem jarskim
2 x duża deska smakołyków zawierająca sery, wędliny, kabanosy, smalec, ogórki kiszone, pastę twarogową oraz pieczywo

Zupa (serwowana po północy):
– barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do klubu oraz szatnią wynosi 85zł od osoby.

Menu 2 dla 10 osób
Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości

Alkohole/Napoje:
– 5 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
– 5l Napojów bezalkoholowych
– 10 x Kawa lub herbata

Danie główne:
– polędwiczka wieprzowa w sosie musztardowym z pieczarkami w towarzystwie ziemniaczków puree oraz sałatki z sosem winegret

Zimne Zakąski (serwowane na półmiskach):
– pieczony schab ze śliwką marynowany w białym winie
– pierś z indyka nadziewana szpinakiem i serem feta
– pierożki z ciasta francuskiego z farszem jarskim
– mini ciasteczka francuskie nadziewane szpinakiem i serem feta
– śledzik w śmietanie z cebulką
– łosoś marynowany w winie z zielonym pieprzem
*do zakąsek podajemy pieczywo

Zupa (serwowana po północy):
– barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do klubu oraz szatnią wynosi 110zł od osoby.

Rezerwacje:
Dorota Richert tel.: +48 500 118 897
e-mail: [email protected]

Katarzyna Demkowicz tel.: +48 730 163 415
e-mail: [email protected]

Napisz komentarz: